type airco's

Een airco kopen maar welke?

Airco’s

Airconditioning of comfortkoelingen zijn in 3 categorieen onder te verdelen.
Split unit of Mono split, Multi split of een VRF unit. U bepaald samen met MTO airco welk airco systeem het beste in uw situatie past.
U krijgt een gedegen advies en een bezichtiging ter plaatse voorkomt onnodige / onverwachte kosten bij installatie.

Wilt u weten welke systeem voor u geschikt is?
Neem contact op met MTO airco voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Split / mono unit systeem

De split unit of mono unit systemen bestaan uit een binnen- en een buitendeel. Dit systeem is het meest voorkomende syteem het is een zuinig, duurzaam en goedkoop airco systeem. Het is prima toepasbaar in huizen, kantoren of winkels maar ook geschikt voor uw boot of caravan.

Het binnen deel kan een wand of plafond model zijn. Deze units worden netjes weg gewerkt met rooster of een hangsysteem. Door het grote aantal designs passen de wand en plafond modellen prima in elk interieur. Het split-unit of mono-unit inverter systeem heeft grote voordelen ze zijn fluisterstil en energiezuinig.

MTO airco installeert systemen met invertertechniek die de ruimte kunnen koelen en verwarmen. Enkele voordelen van een inverter airco system zijn: zuinig met energie en fluisterstil.

Multi split

Een multi split unit airco systeem bestaat uit meerdere binnen- en een buiten deel. Het syteem heeft als voordeel dat het meerdere ruimtes in uw woning, kantoor of winkel kan koelen, verwarmen, ventileren, reinigen of ontvochtigen. Een multi split systeem is eventueel uitbreidbaar dit is met een mono split systeem niet mogelijk.

Wand- plafond unit
Ook de combinatie van zowel wand- en plafond units is geen probleem bij een multi split systeem. Door de vele designs van de roosters zijn de wand of plafond binnen delen toepasbaar voor elke ruimte. Elke binnen unit kan afzonderlijk worden bedient zodat in elke ruimte de temperatuur worden geregeld.

De inverter techniek met een warmtepomp zorgt ook hier ervoor dat het airco systeem energiezuning en fluisterstil zijn werk doet.

VRF unit:

Dit systeem is geschikt voor het koelen en verwarmen van grotere kantoren, hotels en winkelecentra. Op een groot VRF systeem kunnen wel tot 96 binnendelen worden aangesloten. Een VRF airco systeem is economisch en comfortabel airconditioning en zuinig voor ons milieu.

In elke ruimte is de temperatuur appart te regelen voor een aangenaam koel of warm werkklimaat. De energiekosten kunnen per ruimte of gebruiker worden gecontroleerd worden.

Een VRF systeem voldoet aan de belangrijkste eisen: Hoge efficiëntie, comfort, economisch, eenvoudige werking en gemak bij onderhoud.

Energie-neutraal comfort!

Uw airconditioning energie neutraal door de zon?

Zonne energie als stroomvoorziening voor uw airconditioning wordt gezien als veelbelovende toepassing van duurzame schone energie.
Combineer een energiezuinige inverter airco met zonnepanelen voor een neutraal installatie.

Groen

Adres

MTO Airco
Kanaaldijk 92 B
6956 AX Spankeren

Contact ons

Tel: 06 -51 14 81 54
fax: 0313 – 412 088
info@mto-airco.nl